Belastingaangifte

Hulp nodig?
Bel 030 225 45 50

Informatie particulieren

De jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting is voor de meesten een lastige opgave. Vaak wordt de aangifte verzorgd door een familielid, vriend of kennis. De belastingregels veranderen echter regelmatig, waardoor uw belastingaangifte mogelijk onjuist kan worden ingevuld. Uit de praktijk is gebleken dat het indienen van een onjuiste belastingaangifte u veel geld kan kosten! Met meer dan 30 jaar praktijkervaring verzorgen wij graag uw aangifte inkomstenbelasting en andere belastingzaken.


Uw belastingzaken: zoals u dat wilt, wanneer u wilt!

U heeft bij ons de vrijheid om te kiezen hoe wij u helpen. Wilt u uw zaken via de e-mail regelen? Dan is dat mogelijk. Wij zijn goed bereikbaar per e-mail. Uiteraard bent u ook altijd welkom om even binnen te stappen bij ons kantoor of om even te bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord.


Aangifte inkomstenbelasting

Wij kunnen voor u uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Als u voor 1 april contact met ons opneemt, kunnen wij tevens uitstel aanvragen. U heeft dan de keuze om voor of na 1 april de benodigde gegevens aan te leveren. Voor meer informatie over onze werkwijze verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

U krijgt van ons, zodra de aangifte definitief is, een digitaal fiscaal rapport. Ontvangt u liever een exemplaar via de post? Dan is dat tegen een geringe vergoeding ook mogelijk.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Bent u een kleine zelfstandig ondernemer ? Of heeft u bijverdiensten?

Dan kunnen wij voor u ook uw winstaangifte en jaarrekening verzorgen. Per situatie bekijken wij wat voor u de beste oplossing is. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Desgewenst kunnen wij van te voren een prijsindicatie afgeven.


Overige belastingzaken

U kunt bij ons terecht voor al uw belastingzaken. Naast de aangifte inkomstenbelasting kunnen voor u ook de volgende werkzaamheden verrichten:

  • aanvragen/wijzigen voorlopige aanslag/teruggaaf;
  • aanvragen/wijzigen huurtoeslag;
  • aanvragen/wijzigen zorgtoeslag;
  • aanvragen/wijzigen kinderopvangtoeslag;
  • aangifte erfbelasting;
  • bezwaarschriften en overige correspondentie met de Belastingdienst;
  • financieel en fiscaal advies;
  • etc.

Kortom, voor al uw belastingzaken kunt u bij ons terecht. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.